27 de agosto de 2011


El pròxim 10 de Setembre es celebrarà la 4ª competició de Dirt Jump (Salts amb Bicicleta) a Sant Celoni. Ja fa 4 anys que vam inaugurar el circuit de bicicletes La Gettha i des de llavors no ha parat d’evolucionar. Cada any s’han realitzat competicions, i gràcies això molts joves s’han atrevit a practicar aquest esport.
Aquest any per això encara serà més fàcil poder gaudir de la competició. Perquè? Doncs perquè aquest any realitzarem la 4ª competició de Freestyle al centre del poble i amb plena festa Major!. Es situarà exactament al Pavelló municipal d’esports de Sant Celoni. Com cada any contarem amb riders professionals coneguts nacionalment i internacionalment.
L’esdeveniment constarà de quatre salts. Dos salts per els joves que vulguin començar a practicar aquest esport i dos salts més per els professionals de la bicicleta. DjMark L ens animarà la festa durant tot el dia amb la seva música. Recordem que l’entrada al recinte i la inscripció per la pràctica d’aquest esport serà totalment gratuïta! Al moment de la competició es llençaran regals per el públic.
Horaris de les activitats que es realitzaran durant tot el dia:
- 10:00 – 13:00 Classes d’iniciació al Dirt Jump per als més joves!
- 16:00 – 17:00 Entrenaments/Exhibició Amateur i professional
- 17:00 – 18:00 Competició Amateur
- 18:00 – 19:00 Competició Professionals
- 19:00 – 19:30 Entrega de premis
Aquesta competició està organitzada per el col•lectiu de joves del circuit de bicicletes La Gettha ( Edgar Jaén , Josep Cuberes, Narcís Mandil, Gerard Puig, Aday Morilla, Jordi Kuni, Edgar Alcalà, Josep Maria Lagarda i Dito).

Després la festa continua a la FESTA MAJOR DE SANT CELONI!!
US HI ESPEREM!!